JVA Montage en onderhoud

JVA JVA montage
 

 

JVA Montage heeft als hoofdactiviteit het verzorgen van de montage, service en onderhoud van wasinstallaties voor personenauto's en bedrijfswagens. Al sinds 2008 zijn wij een betrouwbare partner hierin van Kärcher BV te Nederland en Kärcher te België. Onze werknemers zijn ervaren en kundig. Ze zijn klantvriendelijk en denken mee met de klant. We geven een goede service zodat bij storingen de stilstand van een machine tot het minimum beperkt blijft. Daardoor hebben we een goede band met onze klantenkring en dat vinden we belangrijk.

Sinds kort zijn wij ook gestart met de verkoop van car- en truckwashes. Dit is een logisch gevolg op het jarenlang monteren en serviceverlenen van deze reinigingsinstallaties. We kwamen erachter dat ons advies door de klant al gewaardeerd zou zijn geweest tijdens de aankoop en het samenstellen van de verschillende opties. Daar ligt dan ook onze kracht. Wij leveren, monteren en komen ook bij u voor de service. Eén aanspreekpunt, een vertrouwensman. Bent u geïnteresseerd dan komen we graag bij u langs. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen naar Jan van Abeelen telefoon +31(0)6 128 58 818 of stuur een email naar info@jvamontage.nl.

Verder verkopen wij alle machines uit het professionele​ segment van Kärcher. Voor alle toebehoren en onderdelen van deze machines kunt U bij ons terecht. Bij interesse kunt u onze webshop http://karcher-store-vanabeelen.nl bezoeken. Ook voor eventuele reparaties en service aan Uw Kärcher-machine houden wij ons aanbevolen. Deze kunt u aanmelden via +31(0)6 128 58 818.

Ten alle tijden zijn wij bereid om met U mee te denken om tot een goede oplossing te komen voor uw reinigingsproblematiek.
 

JVA Montage en onderhoud
Adres: Handelsweg 3a
  5527 AL Hapert
   
Mob: ​+31 (0)6 128 58 818
   
   
Email: info@jva-montage.nl